Rodzina Bachleda-Curuś otworzyła restaurację Góralska Tradycja

Z połączenia pasji i miłości do zakopiańskiej kultury powstała Góralska Tradycja – restauracja słynąca już z doskonałej kuchni, nie tylko regionalnej. Jeden z najlepszych na Podhalu szefów kuchni, Dariusz Siciarz, łącząc góralskie tradycje, nowoczesne rozwiązania i olbrzymi talent, stworzył kartę doskonałych dań.
Góralska Tradycja to też uczta dla oczu! Znajdziecie tu perełki sztuki zakopiańskiej, stworzone w oparciu o projekty Stanisława Witkiewicza. Całości dopełnia przepiękny widok na panoramę Tatr.
Założycielami restauracji jest Rodzina Bachleda-Curuś, o swoim zamiłowaniu do tradycji opowiedzieli nam Adam Junior Bachleda- Curuś i Albert Bachleda – Curuś.
Tylko w JastrząbPost możecie zobaczyć, jak na otwarciu restauracji bawili się jej goście: Jolanta Kwaśniewska, Małgorzata Socha, Dorota Williams, Tomasz Ossoliński, Bogna Sworowska i Agnieszka Cegielska.
 

Komentarze

  • Roxanna pisze:

    I’m not that much of a internet reader to be honest but your
    blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website
    to come back later on. Many thanks

    Feel free to visit my website; ท้องเริ่มต้นไม่เป็นไร กินยาขับเอาก็ได้

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×