ExclusiveCo podano gościom do jedzenia na ślubie Małgorzaty Rozenek i Radosława Majdana? Znamy całe menu!
Co podano gościom do jedzenia na ślubie Małgorzaty Rozenek i Radosława Majdana? Znamy całe menu!
Małgorzata Rozenekjuż jest żoną Radosława Majdana. Para młoda powiedziała sobie "tak" w bajkowym anturażu. Weselni goście już zasiedli do pierwszych posiłków.
Menu na ślubie Rozenek i Majdana
Kasia Soseńska
10.09.2016 | aktual.: 11.09.2016 20:58
Co znalazło się w menu na ślubie Rozenek i Majdana? Na stole zaserwowano najbardziej wyszukane potrawy. Na początek młodzi wybrali przystawki, a wśród nich:
- hummus,
- pasta z zielonego groszku,
- pasta z pieczonej papryki,
- carpaccio z buraka,
- sałata z gruszką i kozim serem,
- talerz mięs pieczonych i pasztetów,
- krewetki Sambala.
Następnie goście mieli do dyspozycji dwie zupy:
- bulion z tortellini,
- krem z białych warzyw z oliwą truflową.
Dania główne to:
- eskalopki cielęce z kopytkami, marchewką z porem i imbirem,
- polędwica z dorsza w sosie cytrynowo-koperkowym podana z ryżem jaśminowym,
- boeuf stroganoff.
Na gości czekały także ciasteczka zdobione inicjałami RM i MR, które specjalnie dla młodej pary przygotowała (podobnie jak tort) Galeria Słodkości.
Na co skusilibyście się?
Zobacz także