Magdalena Różczka ma 47 lat i zachwyca. Stosuje rygorystyczną dietę
Magdalena Różczka jest wegetarianką. – Związałam się z człowiekiem, który nie jadł mięsa od wielu lat, chyba od siedemnastego roku życia. (...) Zaczęliśmy się spotykać i w restauracji zamawialiśmy podobne rzeczy, a gdy gotowałam w domu, to było oczywiste, że też bez mięsa – ujawniła.
Magdalena Różczka urodziła się 27 lipca 1978 roku w Nowej Soli. Już od najmłodszych lat wiedziała, że aktorstwo jest jej pasją. Choć początkowo studiowała informatykę i socjologię, to ostatecznie zdecydowała się na Akademię Teatralną w Warszawie, którą ukończyła w 2004 roku. Jej debiut przed kamerą miał miejsce w telenoweli "Klan", a później pojawiła się w takich produkcjach jak "Samo życie" czy "Rodzina zastępcza". Różczka zdobyła popularność dzięki rolom w serialach "Czas honoru", "Usta usta" i "Lekarze". Jej talent aktorski został doceniony również na dużym ekranie, gdzie zagrała w filmach takich jak "Lejdis" i "Rozmowy nocą".
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Eva Minge o swojej książce i o pieniądzach. Czy na modzie da się zarobić?
ZOBACZ TEŻ: Roxie Węgiel i Kevin Mglej na premierze hitu. Tańce na parkiecie i migdalenie się w windzie
Magdalena Różczka jest wegetarianką
Magdalena Różczka ma 47 lat i wciąż cieszy się wspaniałą sylwetką. Gwiazda lata temu wyznała, że jest wegetarianką. Do tego sposobu żywienia przekonał ją były partner.
Związałam się z człowiekiem, który nie jadł mięsa od wielu lat, chyba od siedemnastego roku życia. On był tak ideologicznie zdeterminowany, że kiedy w lodówce w moim rodzinnym domu znajdowało się tylko mięso, jadł chleb z keczupem a na deser chleb z cebulą. Zaczęliśmy się spotykać i w restauracji zamawialiśmy podobne rzeczy, a gdy gotowałam w domu, to było oczywiste, że też bez mięsa. I kiedyś uświadomiłam sobie, że od ponad miesiąca nie jadłam mięsa, a czuję się genialnie – otworzyła się w rozmowie z magazynem "e!stilo".
Jak wygląda dieta Magdaleny Różczki?
Magdalena Różczka chętnie sięga po kasze – gryczaną, jaglaną lub pęczak. Jej dieta obfituje również o warzywa – zarówno te gotowane, sparzone, jak i zblanszowane. Oczywiście aktorka nie zapomina o ruchu i aktywności fizycznej.