Magda Gessler znalazła idealną dietę. Efekty są imponujące. Wystarczyło, że wyeliminowała dwa produkty
Magda Gessler to niezaprzeczalny autorytet kulinarny w naszym kraju. Znają ją niemal wszyscy. Gwiazda jest właścicielką kilku luksusowych restauracji, a od 10 lat jest królową polskiej telewizji. Jej program Kuchenne Rewolucje widzowie pokochali już od pierwszego odcinka. Motto, którym się kieruje, to: „ma być smacznie jak u mamy”. Cała Polska czerpie garściami z jej rad i kulinarnych trików. Szczególnie podczas kwarantanny, kiedy to Polacy szturmem ruszyli do kuchni. Jednak sama Magda narzeka na brak apetytu.
25.05.2020 | aktual.: 25.05.2020 16:09
Magda Gessler schudła na kwarantannie
Magda Gessler kwarantannę spędza samotnie w swoim domu pod Warszawą. Izolacja od najbliższych jej osób sprawiła, że całkowicie straciła motywację do gotowania. Do tej pory czerpała z nich prawdziwą radość, a każde kolejne danie było idealną okazją do spędzania czasu z bliskimi. Restauratorka uwielbia biesiadować przy stole pełnym bliskich jej osób, jednak pandemia odebrała jej tę możliwość.
Jej zdjęcie z ogrodu wywołało niemały szok wśród fanów. Ulubienica widzów aktualnie może pochwalić się imponującą figurą. Jej metamorfoza jest widoczna gołym okiem. Obserwatorzy z wielką ciekawością zadawali pytania o to, ile udało się jej schudnąć.
Ile schudła Magda Gessler?
Gessler w rozmowie z Fleszem postanowiła odkryć tajemnicę swojej wagowej rewolucji. Zdradziła, ilu kilogramów udało się jej pozbyć.
Okazuje się, że jej sekret tkwi przede wszystkim w zmianie dotychczasowej diety. Niemal całkowicie wykluczyła z niej mięso, a wszystko to za namową syna Tadeusza.
Oprócz tego gwiazda co dwie godziny pije szklankę ciepłej wody z cytryną. Czarną herbatę serwuje z dużą ilością werbeny i mięty. Dieta restauratorki polega także na ograniczeniu pieczywa do minimum. Pozwala sobie tylko na jedną kromkę chleba na zakwasie żytnim dziennie. Ważna jest także aktywność.