NewsyPodstępna kucharka podała Gessler fatalne danie z jej przepisu. Gwiazda nie miała litości. Takiej miazgi w tym sezonie jeszcze nie było

Podstępna kucharka podała Gessler fatalne danie z jej przepisu. Gwiazda nie miała litości. Takiej miazgi w tym sezonie jeszcze nie było

Magda Gessler - Kuchenne rewolucje
Magda Gessler - Kuchenne rewolucje
Elwira Szczepańska
12.03.2021 17:20, aktualizacja: 12.03.2021 21:25

Kuchenne rewolucje to jeden z hitów stacji TVN. Są emitowane już 11 lat. Program zadebiutował 6 marca 2010 roku na antenie i wtedy Magda Gessler była wschodzącą gwiazdą telewizji. Wystarczyło zaledwie kilka lat, by stała się autorytetem w dziedzinie gotowania i biznesu związanego z gastronomią. Przez dekadę uratowała mnóstwo restauracji i knajpek, którym groziła upadłość.

Jak to możliwe, że format się nie wypalił i ciągle powstają nowe sezony? Wszystko jest zasługą temperamentnej, pełnej pomysłów, ale także bezkompromisowej prowadzącej. Przez lata niejednokrotnie widzieliśmy latające po kuchniach talerze, makaron lądujący na niekompetentnych kucharzach, wyrzucane z lodówek z wielką energią zapasy jedzenia i mrożonki, a także właścicieli biznesów, którzy zjadali niesmaczne zdaniem Magdy potrawy, którymi chcieli ją uraczyć.

To także dzięki wysiłkom Gessler restauracje w Polsce zyskały na jakości. Właściciele dbają o jakość produktów i ich świeżość. Od pierwszego odcinka wiadomo, że zdrowie i kubki smakowe gości są dla niej priorytetem, a do brudnej kuchni nie wejdzie, dopóki nie będzie lśniła sterylną czystością.

Właśnie możemy oglądać kolejny sezon hitowego programu. W jednym z odcinków Kuchennych rewolucji doszło do nieoczekiwanych zdarzeń.

Magda Gessler skrytykowała własne danie

Tym razem Gessler pojechała z kamerą do Słupska, gdzie właściciele restauracji ugościli ją specjałem polskiej kuchni – flakami. Te jednak nie smakowały kreatorce smaków.

Po przemianach Magda Gessler postawiła na klasyki polskiej kuchni: barszcz czerwony, rosół, flaki oraz kotlet z dorsza i kotlet schabowy. Jednak to właśnie flaczki najbardziej zdenerwowały restauratorkę.

No, siano z całej łąki przerobione w placek krowi. Nigdy ich nikt nie czyścił. Łajno – zawyrokowała mocno rozczarowana.

Kucharka, która przygotowała danie, odważnie oświadczyła, że potrawa została przygotowana zgodnie z przepisem gwiazdy TVN. Niestety, tym razem żadne z dań nie przeszło testu, a rewolucja okazała się być nieudana.

  • Magda Gessler w kamperze
  • Magda Gessler na obiedzie u Lary Gessler
  • Magda Gessler – TVN wiosenna ramówka 2021
  • Magda Gessler jako Marilyn Monroe w spocie TVN na wiosnę 2021
  • Slider item
  • Magda Gessler - Kuchenne rewolucje w Słupsku
  • Magda Gessler - Kuchenne rewolucje, nieudane flaki
[1/7] Magda Gessler w kamperze
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także