Magda Gessler ma specjalne wymagania, co do miejsc, w których się zatrzymuje. Kwiaty, zapach, temperatura… Lista jest długa
Magda Gessler od lat umila milionom Polaków czwartkowe wieczory. Wszystko to za sprawą programu Kuchenne rewolucje, w którym pomaga upadającym przedsiębiorcom stanąć na nogi. Odmienia ich restauracje od wyglądu po menu. Większość miejsc po jej interwencji staje na nogi.
10.03.2022 | aktual.: 11.03.2022 03:41
Gwiazda TVN-u słynie z ciętego języka. Restauratorom bez najmniejszych ogródek mówi, co sądzi o ich pracy. Kiedy jednak trzeba, potrafi wykazać się ogromną empatią i zrozumieniem. W telewizyjnym show dała się również poznać jako osoba tryskająca optymizmem, którym zaraża wszystkich dookoła.
68-latka sama również prowadzi własne biznesy. Szczególnym zainteresowaniem cieszy się jej restauracja U Fukiera, która znajduje się na Rynku Starego Miasta w Warszawie, a także cukiernia Słodki Słony, do której nie tylko w tłusty czwartek ustawiają się ogromne kolejki. Smakoszy kulinarnych nie przeraziła nawet cena pączków, za które w tym roku trzeba było zapłacić 15 złotych.
Miejsce to prowadzi wraz ze swoją córką Larą, która jakiś czas temu wyjawiła reporterce Jastrząb Post, jak radzi sobie z krytyką, związaną z wysokimi cenami:
Jakie wymagania ma Magda Gessler?
Magda Gessler z uwagi na to, że jej praca na planie Kuchennych rewolucji co odcinek toczy się w innym mieście, jest zmuszona do życie na walizkach. Każda z rewolucji trwa po kilka dni, dlatego po nagraniach noce spędza w hotelach. Okazuje się, że gwiazda ma długą listę żądań, jaką musi spełniać obsługa.
Restauratorka ma swoje nawyki i przyzwyczajenia. Jest spokojna tylko wtedy, gdy wszystko jest tak jakby tego chciała. Gessler była gościem najnowszego odcinka YouTubera Gonciarza, któremu opowiedziała o swoich zachciankach. Co musi zmaleźć się w jej apartamencie?
Gwiazda ma też specjalne wymagania, co do temperatury:
Cała rozmowa poniżej.