Maja Hyży nie czuje się w ciąży najlepiej. Czas umila sobie spełnianiem nietypowych zachcianek. Takiego połączenia nie wymyśliłaby Magda Gessler!
Maja Hyży to znana wokalistka. W 2013 roku pojawiła się wraz z mężem, Grzegorzem Hyżym, w programie X Factor TVN-u. Para niestety rozstała się w późniejszym czasie, ale doczekała dwójki bliźniaków: Aleksandra i Wiktora. Maja związała następnie życie z Konradem Kozakiem. Owocem ich namiętności jest córka imieniem Antosia.
Niedawno udało się nam ustalić, że Maja jest w trzeciej ciąży. Doniesienia potwierdził jej menadżer, który dodał, iż jest to czwarty miesiąc ciąży. Gwiazda nie czuje się najlepiej. W wywiadzie dla serwisu cozatydzien.tvn.pl powiedziała:
Jak dodała:
Zdradziła również, w jaki sposób stara sobie radzić ze złym samopoczuciem:
Guma miętowa to niejedyna nietypowa zachcianka Mai. Właśnie pokazała, że ma ochotę na oryginalne potrawy. Jej kolacja wręcz obfitowała w niestandardowe połączenia.
Maja Hyży spełnia ciążowe zachcianki. Co sobie zaserwowała?
Maja dodała na Instastory filmik, w trakcie którego pokazała, w jaki sposób przygotowuje kolację, składającą się z rukoli, serka camembert, orzechów włoskich, mandarynek i sosu mandarynkowo-miodowego z oliwą. Zdjęcie potrawy zobaczycie poniżej. Trzeba przyznać, że tego typu sałatki nie należą do najczęstszych w menu Polaków.
Autorka wyszukanej potrawy skwitowała ją w następujący sposób:
Co myślicie o takim połączeniu? Odważylibyście się zjeść sałatkę według przepisu Mai?