Maja Hyży ma swój przepis na jaja na Wielkanoc. Jednego składnika sobie nie żałuje
Maja Hyży pokazała na Instagramie swój przepis na wielkanocne jaja faszerowane koprem. Wrzuciła do sieci filmik, na którym widzimy, że w przygotowaniu świątecznej przekąski pomagają jej córeczki.
Maja Hyży chętnie dzieli się szczegółami swojego życia osobistego w sieci. Często na filmikach pojawiają się jej dwie małoletnie córki, które ma z Konradem Kozakiem. Nie inaczej było na nagraniu, które wrzuciła przed śniadaniem wielkanocnym. Pokazała, jak szykuje jaja faszerowane na Wielkanoc, w czym pomagają jej dziewczynki.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo:
TYLKO U NAS: Maja Hyży nie spędzi Wielkanocy z synami. "Mam dużo pracy"
Maja Hyży podała przepis na wielkanocne jaja faszerowane
Maja Hyży w opisie do filmiku wyliczyła, że do przygotowania przekąski są potrzebne: jajka ugotowane na twardo, "duuużo kopru", cebula, bułka tarta, masło oraz sól i pieprz. Już na początku nagrania pokazała, jak przepoławia jaja, po czym wydłubuje żółtko i białko ze skorupki, zaś samych skorupek nie wyrzuca.
ZOBACZ TEŻ: Były menedżer uderza w Maję Hyży. "W tle są groźby karalne, oblanie mienia kwasem masłowym"
Maja Hyży na instagramowym nagraniu pokazała, jak kroi jaja w kosteczkę i podsmaża cebulę z dużą ilością masła, a wszystko miesza później z drobno posiekanym koprem i przyprawami. Następnie umieszcza farsz w skorupkach, obtacza górę bułką tartą i smaży na patelni od strony farszu.
Potrawa polecana przez Maję Hyży ma wielu swoich zwolenników, o czym świadczą komentarze pod filmikiem na Instagramie. "Uwielbiam je!", "To są najlepsze jaja na świecie", "Ja co roku robię właśnie takie!", "Bardzo lubię", "U mnie w domu takie same, pycha!" – zachwycają się internauci.