Karolina Szostak już nie liczy kalorii. Oto, czym zajadała się w luksusowej restauracji
Karolina Szostak stanowi inspirację dla wielu kobiet. Jakiś czas temu zmieniła swoje nawyki żywieniowe i pozbyła się nadprogramowych kilogramów. Zrzuciła ich aż 30, dzięki czemu wygląda korzystniej niż kilka lat temu. W czym tkwi jej sekret? Dziennikarka od dawna go nie ukrywa.
19.02.2020 | aktual.: 19.02.2020 10:02
Karolina Szostak – dieta. Czy stosuje ją na wakacjach?
Wręcz przeciwnie, Szostak otwarcie mówi o tym, że jej sylwetka zmieniła się dzięki postowi doktor Ewy Dąbrowskiej. Sposób odżywiania, który opiera się na warzywach i owocach, oczyszcza organizm, a efektem ubocznym jest utrata kilogramów. Karolina przechodzi na niego regularnie, tak jak w okresie Świąt Bożego Narodzenia, kiedy nie chciała dopuścić do zmiany swojej sylwetki choćby o milimetr:
Karolinie zdarza się jednak zrobić wyjątek od tej reguły, ponieważ jak twierdzi - wie, co może a czego nie może jeść. Na przerwę od diety zdecydowała się podczas urlopu, na który wybrała się na Sardynię. Zamiast warzyw, na talerzu Szostak królowały owoce morza, a także ryby, czym chętnie chwaliła się na Instastory.
Podczas wyjazdu dzieliła się ze swoimi obserwującymi zdjęciami, na których pokazywała apetyczne wyglądające dania. Znając Karolinę, z urlopu wróci nie tylko z przepiękną opalenizną, ale także jej figura nie zmieni się ani o centymetr i będzie zachwycać tak, jak przed wyjazdem z naszego kraju.
Zobacz także