Takie rarytasy znajdą się w restauracji Lewandowskiego. Tadeusz Müller pokazał, jak tworzy menu
Tadeusz Müller jest starszym dzieckiem Magdy Gessler, przyrodnim bratem Lary. Jego ojcem był Volkhart Müller – korespondent dziennika Der Spiegel, który zmarł w 1987 roku. Młody restaurator posiada imponujący talent kulinarny i zmysł estetyczny, który niejednokrotnie wychwalała jego mama, mówiąc, że jest artystą jedzenia.
22.04.2021 | aktual.: 22.04.2021 20:12
Jest ekspertem w zakresie zdrowego odżywiania. Wszystkie koncepty, które powstają pod jego przewodnictwem, odnoszą sukces. Właśnie z jego pomocy postanowił skorzystać Robert Lewandowski, tworząc w Warszawie swoją restaurację.
Tadeusz Müller tworzy menu do restauracji Roberta Lewandowskiego
Robert Lewandowski postanowił, że zainwestuje w restaurację. W browarach warszawskich powstanie imponujących rozmiarów lokal, a koncepcją i menu ma zająć się Tadeusz Müller.
Jednym z głównych zadań Tadeusza jest stworzenie menu, które przyciągnie gości. Mężczyzna liczy, że będzie spory ruch.
Póki co wszystko jest w fazie testów i przygotowań. Robert Lewandowski nadzoruje wszystko zdalnie.
Jak wygląda praca nad menu Tadeusz zdradził na swoim Instastory. To tam pokazał, jak wyglądają testy, żeby wszystko było idealne. Tym razem skupił się nad chrupkością, co jak przyznacie, ma niebagatelne znaczenie, jeśli mowa o przekąskach, które są nieodzowne, kiedy w odpowiedniej atmosferze i otoczeniu oglądamy ulubione wydarzenia sportowe. Wszystko zapowiada się przepysznie. Zajrzyjcie do naszej galerii.
Poniżej rozmowa reporterki Jastrząb Post z Tadeuszem Müllerem na temat nowego projektu.