Magda Gessler oparła dietę na JEDNYM składniku. Schudła 12 kg
Swego czasu Magda Gessler schudła aż 12 kilogramów. Jak udało się jej to osiągnąć? Wszystko dzięki diecie opartej na znanym wszystkim warzywie. - Jest to wspaniałe, cudowne jedzenie z ekologicznych produktów antyrakowych zdobytych na polskiej ziemi - zachwalała swój jadłospis.
Od 2010 roku Magda Gessler jest związana z telewizją TVN, gdzie prowadzi program "Kuchenne rewolucje". Poza tym od 2012 roku jest również jurorką w polskiej edycji programu "MasterChef". Jej charyzma i oryginalny styl przyciągają widzów, a burza blond loków stała się jej znakiem rozpoznawczym.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Emilia Dankwa o powrocie serialu Rodzinka.pl
Jak schudła Magda Gessler? Jest na specjalnej diecie
Gwiazda "Kuchennych rewolucji" jakiś czas temu udzieliła wywiadu portalowi Jastrząb Post. W rozmowie z naszą reporterką, Karoliną Motylewską, ujawniła, że udało się jej schudnąć 12 kg. Wszystko dzięki specjalnej diecie. Na czym ją oparła?
Zapraszam na dietę pomidorową. Ona naprawdę odchudza, wystarczy na mnie spojrzeć. Pomidor jest bardzo zdrowy, im bliżej lata tym będzie cudowniejszy. Jest to wspaniałe, cudowne jedzenie z ekologicznych produktów antyrakowych zdobytych na polskiej ziemi - powiedziała.
Plan dietetyczny Magda zawdzięcza swojemu synowi, Tadeuszowi.
Czego unika Magda Gessler?
Magda Gessler od lat unika określonych kategorii produktów, w tym pieczywa, makaronów i słodyczy. - Ludzie są przyzwyczajeni przed snem i jedzą cukier. [...] I nie piję żadnych napojów z procentami. Chyba że są jakieś okazje, ale raczej odkładam wysoko na półkę. Z tego powodu, że jednak to jest cukier - zdradziła Pudelkowi.