Ile kosztują dania w restauracji Agustina Egurroli? Tanio nie jest. "Szalona kwota"

Ile kosztują dania w restauracji Agustina Egurroli?
Ile kosztują dania w restauracji Agustina Egurroli?
Źródło zdjęć: © KAPIF, TikTok | KAPiF.pl

10.07.2024 19:23, aktual.: 15.07.2024 13:19

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Agustin Egurrola, znany choreograf i tancerz, otworzył niedawno swoją restaurację w Łodzi, która wzbudza niemałe emocje nie tylko ze względu na znanego właściciela, ale przede wszystkim na ceny serwowanych dań. Czy warto wydać niemałą sumę na kulinarne doznania u Egurroli?

Od lat wiadomo, że gwiazdy często sięgają po dodatkowe źródła dochodu poza show-biznesem. Tak jest w przypadku Agustina Egurroli, który zdecydował się otworzyć restaurację o nazwie "Manuarte" w łódzkiej Manufakturze. Miejsce to jest opisywane jako „ambasada latynoamerykańskiej sztuki, rozrywki i smaków”.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Ceny w restauracji Agustina Egurroli powalają?

Do restauracji celebryty wybrała się czytelniczka Shownews, która podzieliła się swoimi wrażeniami. Nie mogła jednak zrecenzować smaku potraw, ponieważ odstraszyły ją ceny.

Jak to w restauracji bywa, przyszła pora na jedzenie, którego nasza czytelniczka jednak nie skosztowała, ponieważ potrawy, na które miała ochotę, kosztowałyby 149,70 zł. Szalona kwota! Czytelniczka nie wliczyła w to napoju oraz napiwku. Idąc tym tropem, rachunek zwiększyłby się o kolejne 30 złotych! Nie wspominając nawet o deserze, ponieważ to kolejne 30 złotych - czytamy.

Restaurację znanego choreografa odwiedził także autor znanego kulinarnego bloga. Jaką recenzję wystawił?

Jak karmi Agustin Egurrola? Są pierwsze recenzje restauracji

Autor bloga "Podróże ze smakiem" podkreślił, że dania, które jadł w restauracji Agustina Egurroli, były z najwyższej półki.

Ja testowałem ajiaco, czyli zupę z chorizo, maślanką i maślanym puree. To było moja największe zaskoczenie. Na przystawkę wleciały krokiety ziemniaczane z caponatą i kozim serem, a na danie główne ogromne żeberka ze śliwkami i chipotle w towarzystwie ziemniaków i czarnej fasoli. Mięso było niezwykle kruche i mięciutkie. Żeberkowy ideał - ocenił.

Być może więc warto sięgnąć do portfela, by spróbować przysmaków sygnowanych nazwiskiem Egurroli.

Agustin Egurrola robi karierę restauratora
Agustin Egurrola robi karierę restauratora© Instagram
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także