Dieta Brooke z "Mody na sukces". To dzięki temu 63‑latka dalej olśniewa urodą
Katherine Kelly Lang, czyli popularna Brooke z "Mody na sukces", od początku kariery zachwyca nienaganną sylwetką. I choć lata lecą, to aktorka niezmiennie olśniewa wyglądem. Stoją za tym nie tylko geny, ale także odpowiednia dieta i aktywność fizyczna.
26.07.2024 06:00
Katherine Kelly Lang, jest znana przede wszystkim jako Brooke Logan z telenoweli "Moda na sukces", w której gra od blisko 40 lat. Aktorka, mimo upływu czasu zachwyca niezmiennie swoją urodą. W licznych wywiadach wspominała, że sekretem jej młodzieńczego wyglądu jest zdrowa dieta i regularne ćwiczenia.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Katherine Kelly Lang jest "maniaczką witamin". Bierze ich mnóstwo
Aktorka wcielająca się od lat w postać Brooke Logan ma rzadko spotykany sposób na utrzymanie swojego ciała, ale też umysłu w odpowiedniej kondycji. Gwiazda od lat nazywa się "maniaczką witamin". Przyznaje, że przyjmuje ich na tyle dużo, że sama już nie wie, co konkretnie. Ponadto często przyjmuje kroplówki witaminowe, a także naturalne zioła, które dodają jej energii w codziennym pędzie.
O mój Boże, nie potrafię nawet powiedzieć, ile ich biorę! Ludzie myślą, że jestem szalona, naprawdę - powiedziała w jednym z wywiadów dla "Daily Mail" Katherine Kelly Lang.
Dieta Katherine Kelly Lang. Tych produktów Brooke z "Mody na sukces" unika na co dzień
Oczywiście wspomniane witaminy są jedynie dodatkiem do codziennych aktywności fizycznych oraz odpowiedniej diety. Gwiazda w wywiadzie dla "Daily Mail" zdradziła, że bardzo dobrze czuła się na diecie keto, jednak tę trudno jej było utrzymać.
Ostatecznie postanowiła zrezygnować z cukru oraz glutenu. W jej codziennym jadłospisie znajduje się natomiast chude mięso, mnóstwo zielonych warzyw liściastych oraz wyciskane soki. Zdradza jednak, że czasami sięgnie po coś słodkiego, ale są to bardzo rzadkie sytuacje.
Ogólnie stosuję zasadę jedzenia chudego mięsa, zielonych warzyw liściastych oraz świeżo wyciskanych soków, a znacznie ograniczam cukier i gluten. Staram się unikać glutenu, ale czasami, kiedy jem w Australii, sięgam po nie – jest tam mnóstwo pysznych wypieków - zdradziła we wspomnianej rozmowie Katherine Kelly Lang.