Danuta Martyniuk schudła prawie 20 kilogramów. Zdradziła klucz do sukcesu
Danuta Martyniuk, żona Zenona Martyniuka, zdradziła w programie „Pytanie na śniadanie” swój sposób na utratę wagi. Dzięki nietypowym śniadaniom udało jej się schudnąć niemal 20 kilogramów. Kluczowym elementem jej diety jest kisiel z siemienia lnianego.
Danuta Martyniuk często pojawia się u boku znanego męża na różnych wydarzeniach. Niestety, jej wygląd stał się obiektem krytyki w internecie.
Czytałam nieprzychylne komentarze. Czytałam, że jestem za gruba, że wyglądam jak mama Zenka. To mnie zmotywowało. Pomyślałam: o nie! Muszę coś zmienić – wyznała w programie TVP.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Aneta Zając przeszła spektakularną metamorfozę! Czego nie je i ile schudła?
Danuta Martyniuk schudła prawie 20 kilogramów. Oto jej sekret
Efekty zmiany stylu życia Danuty Martyniuk są imponujące. Udało jej się schudnąć prawie 20 kilogramów dzięki zbilansowanej diecie i zdrowym nawykom. Jednym z jej ulubionych dań jest kisiel z siemienia lnianego, który pomaga kontrolować apetyt i wspiera zdrowie układu pokarmowego.
Kisiel z siemienia lnianego to prosty i szybki w przygotowaniu posiłek. Jest bogaty w błonnik, co daje uczucie sytości na długie godziny, a jednocześnie jest lekkostrawny. To idealny wybór na początek dnia dla osób, które chcą ograniczyć kalorie, nie rezygnując z wartości odżywczych.
Danuta Martyniuk i jej sposób na odchudzanie. Co jeszcze jadłospisie?
W porannym jadłospisie Danuty Martyniuk, obok kisielu, znajduje się owsianka z jogurtem, kefirem i świeżymi owocami. Kawę z mlekiem bez laktozy wypija po upływie 30 minut od pierwszego posiłku. Taki zestaw śniadaniowy pozwala jej utrzymać energię przez cały dzień.