Tak wyglądają wędliny Magdy Gessler. Restauratorka wprowadza nową markę
Magda Gessler pokazuje, że nie boi się wyzwań. Najsłynniejsza restauratorka przez ostatnie pięć lat odmienia oblicze polskiej gastronomii w Kuchennych rewolucjach. Ten program to telewizyjny hit. Wiosną widzowie TVN zobaczą już 13. sezon!
22.01.2016 | aktual.: 24.01.2016 18:44
Ale to nie jedyne zajęcie Magdy. Restauratorka stara się, jak może, by poprawić smak i gust Polaków. Postanowiła więc zająć się zdrowiem swoich fanów. Pracuje teraz na innym, choć wciąż kulinarnym, polu. W piątek 22 stycznia odbyła się inauguracja nowej marki wędlin i kiełbas Besos, którą firmuje Magda Gessler.
Zobacz także
Zgodnie z tym, co zapowiada restauratorka, polecane przez nią produkty nie zawierają polepszaczy, fosforanów, azotanów, dodatków E. Dostępne będą w całej Polsce. I to w naprawdę przystępnych cenach. Na oficjalną prezentację przybyły gwiazdy: Krzysztof Gojdź, Adam Kraśko i Piotr Zelt z Katarzyną Krawczyk.
Zobaczcie w naszej galerii, jakie wędliny będzie można kupić i kto przyszedł na prezentację?