Magda Gessler znalazła sposób na biznes w czasie pandemii. To proste i genialne. Już widzimy te kolejki
Magda Gessler od lat przyciąga przed telewizory wierne grono fanów. Jej program Kuchenne rewolucje cieszy się ogromną popularnością. Na antenie obecny jest już od ponad dekady i cały czas nie brakuje lokali gastronomicznych, które potrzebują jej pomocy. Restauratorka odmienia nie tylko menu, ale także wnętrza i podejście ich właścicieli do prowadzenia firmy. Sama jest najlepszym przykładem tego, że oprócz smaku i wiedzy kulinarnej, trzeba mieć jeszcze smykałkę do biznesu.
05.11.2020 | aktual.: 06.11.2020 19:11
Gwiazda jest właścicielką kilku świetnie prosperujących restauracji. Jej lokale są tłumnie odwiedzane przez wielu smakoszy. Restauratorka zawsze powtarza, że ma być smacznie, jak u mamy. Taką dewizą kieruje się też w swojej kuchni. W menu, które proponuje, możemy znaleźć wszystkie smaki kuchni polskiej, przygotowane według tradycyjnych receptur. W jej przypadku prostota i solidne podejście do gotowania okazały się kluczem do sukcesu.
Magda Gessler znalazła sposób na prowadzenie restauracji w pandemii
Rząd ze względu na panującą pandemię cały czas wprowadza kolejne obostrzenia. Podczas ostatniej konferencji premier Mateusz Morawiecki poinformował między innymi o tym, że działalność lokali gastronomicznych została znacznie ograniczona. Nie mogą one przyjmować gości. Posiłki mogą być sprzedawane jedynie na wynos.
Magda Gessler postanowiła niezwłocznie dostosować się do obecnego, trudnego rynku i znalazła rozwiązanie dla swojego biznesu. O wszystkim opowiedziała w dzienniku Fakt.
Restauratorka zamierza sama stanąć w kuchni i przygotowywać pyszne placki, którymi później poczęstuje przechodniów.
Magda Gessler nawet w czasie pandemii wie, jak rozkręcić swój biznes. Trzeba przyznać, że jej propozycja brzmi bardzo pysznie. Już widzimy te tłumy chętnych na skosztowanie pysznych potraw serwowanych bezpośrednio z rąk królowej smaku.