Smutny finał „Kuchennych rewolucji”. Takiego zakończenia nie było przez 25 sezonów! Gessler: „Najdziwniejsza sytuacja ze wszystkich”

Komentarze

  • Gnu pisze:

    używając ,,,, pisze nie … urzywając Spało się na tej lekcji, co ???

  • Gość pisze:

    A dlaczego? Bo o rewolucję zabiegają ci, którym nie wychodzi, którzy nie za bardzo dbają o klienta i nie umieją utrzymać porządku. Dobrym lokalom, prowadzonym przez ludzi zaangażowanych i szanujących nie tylko swoją kieszeń, ale i klientów nie jest potrzebna rewolucja

  • Marek pisze:

    Nie oni jedni i nie ostatni padają. Trwa w najlepsze dorzynanie gastronomi i innych dziedzin D. G. Bydło z wierchuszki rozpieprza ten kraj w drobny mak.

  • Gość pisze:

    Nie pierwsza i nie ostatnia knajpa, która padła po cudownych rewolucjach królowej.

  • Hanys pisze:

    Pytanie podstawowe: ile lokali pokazywanych przez ostatnie lata przetrwało?
    W rejonie Pszczyny robiła „rewolucję” w kilku lokalach i żaden nie przetrwał.
    Dlaczego?

  • Gość pisze:

    Rząd wykończy wszystkich.
    Szkoda młodych ludzi z pasją i pozytywnym myśleniem na start.
    Życie daje w kość, a energia opada. Dobre chęci zamieniają się w piekło na ziemi.
    W naszym kraju teudno o rozwinięcie skrzydeł. Człowiek się starzeje i pozostaje smutek, że plany życiowe poszły gdzieś.
    Masz na swój wkład to ryzykujesz.
    Sukces lub strata. Ale z kredytem, to nie w Polsce rozwój. Tu to tylko upadek.
    I tak ku starości.

  • Gość pisze:

    Nie dziwię się, plus sama mam przykład (np w) Toruniu zamknęli tajską knajpe, w której była Magda Gessler dania były przepyszne, tanie a wystrój miły i ciepły jednak knajpa i tak się nie utrzymała bo za mało ludzi tak przychodziło i byli zmuszeni ją zamknąć.

  • Gość pisze:

    U nas jak była Geslerowna naszą retsuravcja też już nie istnieje.Z początkiem roku się zamknęli.Po prostu z przyczyn finansowych nie wydolili.A Gessler była w zeszłym roku im pomóc i nic nie wyszło.

  • Gość pisze:

    ALLES O.K . Wszystkie wpisy są ZA i Przeciw ( Dla każdego coś dobrego). Ale prawda jest taka . Gdyby za te spektakle nie brała kasy to jej Restauracji by już dawno nie było . Szacunek !!! Każdy ma pomysł na życie. Jeden biduje a drugi dorabia się na innych . (To właśnie jest mentalność Polaka)

  • Bajtuń pisze:

    jak ludzie się wszyscy tutaj znajo i wszystko wiedzo lepiej niż Geslerka…gdyby nie wiedziała nic, o tym co robi to już dawno kto inny zajął by jej miejsce, bo nie jest ani atrakcyjna, ani charyzmatyczna…
    Właściciele powiedzieli, że im się nie chciało, a musi się chcieć komuś utrzymywać takie przedsięwzięcie. To są dzieciaki, które znudziły się zabawą. Gdyby było inaczej, to mieli wzorzec, mogli zrobić inną knajpę i rządzić…ale woleli zrezygnować. Nie wiecie Magdy za zamykanie knajp ludzi, którzy sami zgłaszając się do programu przyznawali się do tego, że nie radzą sobie z prowadzeniem knajpy. Nikt nie pomyślał, że to świadczy o tym jak się nadają do tego żeby prowadzić knajpę?
    Pani Gesler zostawia ich samych z fajnym doświadczeniem, ale to ich odpowiedzialność żeby to ciągnąć dalej. No chyba, że są umowy, o których nie wiem i nie wie większość piszących, wtedy nikt z nas nie wie o czym mówimy 😬
    Nie każdy jest człowiekiem sukcesu, ale co do Magdy chyba ciężko się kłócić o to co osiągnęła…no i że nie umie gotować…tak swoją drogą jak oglądam jej programy wszystko kulinarne, to chciałbym bardzo się przekonać jak bardzo nie umie gotować 🤣🤦

  • Krystian pisze:

    W Kaliszu też kilka m-cy po rewolucjach padło Pomidorowe Bistro.

  • Gość pisze:

    Ta rozjechana żaba nie jednego właściciela restauracji puściła z torbami,robi sobie reklamę cudzym kosztem,rozbija się garami i trzepie kudłami nad jedzeniem,a fe naiwnych widać nie brak jeszcze.

  • Żal w ch.j pisze:

    Iść do lokalu, w którym trzeba zrobić awanturę przed kamerami tv, aby ktoś w ogóle posprzątał, umył garnki czy kuchenkę przed gotowaniem???? Z góry dziękuję i omijam szerokim łukiem. Pamiętam jak wyśmiałem Pana w Ustce przebranego za kucharza, który zaczepiał ludzi na ulicy chwaląc się Magdą Gessler…. Pomyślałem o tym syfie w kuchni pokazanym w programie i mnie cofnęło

  • Gornik przodowy z gruby pisze:

    Zapraszam do normalnej pracy a nie każdy by biznesu chcial otwierać… Każda prywaciarzy tak skończy proste

  • Wazaaaaaaaaaa pisze:

    Najwieksza glupota w kuchennych rewolucjach jest ustalanie tzw vip menu w malych miastach gdzie ludzie nie maja kasy… Wola zamowic pizze kebaba lub cos podobnego….. Bardzo duzo restauracji bioracych udzial w k. R. Nie przetrwalo powod menu…. Jesliby ekipa tvn u przykladala sie do wymogow danej lokalizacji i ich mieszkancow to rewolucje bylyby udane… Aha i jeszcze jedno skoro odcinki sa puszczane ponad pol roku od nagran to jaka to reklama hehegege….. Skoro polowa w tym okresie plajtuje