Jastrząb TVJastrząb TV ExclusiveMenu na ślubach Małgorzaty Rozenek i Agnieszki Szulim: Comber jagnięcy czy mleczna cielęcina ze smardzami?
Menu na ślubach Małgorzaty Rozenek i Agnieszki Szulim: Comber jagnięcy czy mleczna cielęcina ze smardzami?
Dwa największe śluby tego roku przed nami. Według najróżniejszych źródeł lada dzień "tak" powiedzą sobie Małgorzata Rozenek i Radosław Majdan, chwilę potem podobne wydarzenie czeka Agnieszkę Szulim i Piotra Woźniaka-Staraka. Z tej okazji pojawia się mnóstwo spekulacji na temat tego, jak będą wyglądać suknie ślubne gwiazd, gdzie odbędą się wesela, i jakie potrawy zafundują swoim gościom.
Agnieszka Szulim i Małgorzata Rozenek
Karol
22.08.2016 | aktual.: 22.08.2016 18:41
Podczas Wakacyjnego Festiwalu Atrakcji w Pasażach Tesco zapytaliśmy Mateusza Gesslera o to, jak on widziałby menu podczas ślubów dwóch gwiazd TVN. Restaurator przyznał, że obie są już obstawione super teamami, ale jego propozycja to:
Która propozycja jest bardziej kusząca?
Zobacz także