Menu na ślubach Małgorzaty Rozenek i Agnieszki Szulim: Comber jagnięcy czy mleczna cielęcina ze smardzami?
Dwa największe śluby tego roku przed nami. Według najróżniejszych źródeł lada dzień "tak" powiedzą sobie Małgorzata Rozenek i Radosław Majdan, chwilę potem podobne wydarzenie czeka Agnieszkę Szulim i Piotra Woźniaka-Staraka. Z tej okazji pojawia się mnóstwo spekulacji na temat tego, jak będą wyglądać suknie ślubne gwiazd, gdzie odbędą się wesela, i jakie potrawy zafundują swoim gościom.
Podczas Wakacyjnego Festiwalu Atrakcji w Pasażach Tesco zapytaliśmy Mateusza Gesslera o to, jak on widziałby menu podczas ślubów dwóch gwiazd TVN. Restaurator przyznał, że obie są już obstawione super teamami, ale jego propozycja to:
Flagowym daniem, które zaserwowałbym Małgosi to dobry halibut na przykład, a dla Radka pyszna pieczona kaczka. Dla gości mleczną cielęcinę ze smardzami albo borowikami, bo mamy teraz sezon na to. Dla Agnieszki poleciłbym bardzo dobry krem z raków na początku, a później homara. Dla Piotrka poleciłbym bardzo wykwintny comber jagnięcy z rozmarynem i młodymi truflami
Która propozycja jest bardziej kusząca?