Magda Gessler objaśnia zawiłości jej koligacji rodzinnych
Można powiedzieć to z pełnym przekonaniem: nie ma w takiej drugiej gwiazdy jak Magda Gessler. Kreatorka smaku od lat z powodzeniem prowadzi własne restauracje, dbając o najwyższą jakość potraw. Słodki Słony, U Fukiera, a ostatnio jeszcze Schronisko Smaków zyskały sympatię milionów Polaków. Najbardziej kreatywna gwiazda w Polsce, z miłości do swoich fanów przygotowała ciasteczka, a potem malinowy tort Besos, które w bardzo krótkim czasie zyskały popularność.
25.03.2016 18:17
Teraz Besos to już marka. Magda Gessler stworzyła własną linię wędlin. W ten sposób gwiazda chce poprawić nawyki żywieniowe Polaków. Okazuje się, że to również był strzał w dziesiątkę, a czego się nie dotknie, zamienia w sukces. Od niedawna, w mediach karierę robi również kuzyn Magdy - Mateusz Gessler. Właściciel jednej z najpopularniejszych restauracji w Warszawie został jurorem w programie Masterchef Junior. To dla niego nowość. Mateusz debiutuje w telewizji. Niedawno, wraz z Magdą Gessler, pojawili się na kanapach Dzień Dobry TVN. Postanowili opowiedzieć, co dokładnie ich łączy, oraz w jakich okolicznościach doszło do poznania tego, jakże kreatywnego, duetu.
Wszystko to niezwykle skomplikowane. Miejmy nadzieję, że jednak wiele udało się wyjaśnić.
Zobacz także
Źródło: Dzień Dobry TVN / x-news.pl