Córka Agnieszki Kotulanki otwiera nowy biznes! Będzie konkurować z Magdą Gessler?!
Pod koniec lutego nagle zmarła popularna aktorka Klanu - Agnieszka Kotulanka. Śmierć aktorki wywołała ogromne poruszenie w całym środowisku artystycznym. W największym smutku były jej dzieci, które aktorka miała ze związku z Jackiem Sas-Uhrynowskim: 31-letnia Kasia i 33-letni Michał.
Jak wcześniej pisaliśmy, córka aktorki w 2016 roku udzielała się w gastronomii, otworzyła w Warszawie na ulicy Pięknej własną restaurację Sas Duck&Chicken, tuż obok cukierni Magdy Gessler. Katarzyna zajmowała się wszystkim, była pomysłodawczynią projektu, kierowcą, dostawcą i kucharką. Brat Michał piastował stanowisko menadżera restauracji. Jak się okazało, dzieci Kotulanki nie sprawdziły się w roli restauratorów, ich biznes padł i został zamknięty we wrześniu 2017 roku.
To był dla Kasi duży cios, wiązała z tym miejscem duże nadzieje, gotowanie od zawsze jest jej ogromną pasją, ale lokalizacja była niesprzyjająca. Samo miejsce jest uważane za pechowe, to już któraś restauracja z rzędu, która musiała zostać zamknięta z powodu słabego ruchu. Choć w weekendy klienci tłumnie przybywali w to miejsce, w tygodniu był z tym problem – czytamy na łamach Viva.pl.
Okazało się jednak, że Katarzyna Sas-Uhrynowska nie zraziła się do branży gastronomicznej. Po śmierci matki postanowiła wskrzesić swoją restaurację. Przy pomocy brata Michała, który pracuje w nieruchomościach, znalazła nową lokalizację na swoją restaurację! Nazwy nowego lokalu jeszcze nie zdradziła. Czy teraz córka Kotulanki odniesie sukces?
Trzymamy kciuki.