Gessler przygotuje tort weselny Izabeli Janachowskiej
Zobacz jakie jeszcze desery znajdą się na weselnym stole?
Izabela Janachowska już za kilka tygodni wychodzi za mąż. Dziś Dzień Dobry TVN opublikowało materiał z przygotowań do ślubu tancerki i milionera. Janachowska zdradziła w nim Agnieszce Jastrzębskiej kilka szczegółów dotyczących ślubu i wesela.
Desery zamówiła w najpopularniejszej wśród gwiazd cukierni Słodki-Słony należącej do Magdy Gessler, którą zarządza Lara, córka restauratorki. Tort weselny będzie pięciopiętrowy, kunsztownie ozdobiony białą jadalną koronką, perłami i żywymi kwiatami. A każde piętro będzie w innym smaku! Taki przysmak to koszt grubo ponad 2 tysięcy złotych.
W candy braze, czyli na weselnym stole z deserami znajdą się też m.in. musy owocowe i czekoladowe, trufle oraz babeczki z owocami. I jak zdradziła przyszła panna młoda, stół z deserami będzie jedynym kolorowym punktem na weselu. Reszta będzie utrzymana w jednolitym kolorze, z nakryciami i potrawami włącznie. Domyślamy się, że białym i... gratulujemy smaku :)