Szukaj

Brat Jessiki Mercedes wystąpi w programie „Hell’s Kichen”! [zdjęcia]

Justin Kirschner

Mamy listę uczestników, którzy zmierzą się w trzeciej edycji „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia„!

Wśród 14 śmiałków, którzy pojawią się w programie są m.in. Justin Kirschner – brat Jessici Mercedes, Damian Hucik znany z pierwszej edycji „Masterchef” oraz Klaudia Chamarczuk, którą możecie kojarzyć z programu „Kuchenne Rewolucje”. Co ciekawe w nowej edycji „Piekielnej Kuchni” najstarszy uczestnik ma 29 lat, a najmłodszy 18. Tym samym jest to najmłodszy skład, jaki dotychczas pojawił się w kulinarnym show Polsatu.

Kogo jeszcze zobaczymy w programie? Sprawdźcie sami.

Drużyna czerwona:

Aleksandra Czerniawska, 22 lata – Szczecin

Niedawno wróciła do Polski z Anglii, gdzie pracowała m.in. jako pomoc kuchenna i menedżerka restauracji w Londynie. Najbardziej lubi kuchnię włoską. Nie radzi sobie z przygotowywaniem dań z owoców morza. Najpewniej czuje się przyrządzając mięsa i ryby. Udział w programie nie spodobał się jej chłopakowi. Nie lubi zarozumiałych ludzi, „plastikowych” dziewczyn i mężczyzn, którzy nie szanują kobiet. Ma bardzo silny charakter, co prowadzi do konfliktów z pozostałymi uczestnikami. Jest głośna i lubi być w centrum zainteresowania.

Anna Szkaradzińska, 26 lat – Gdynia

Gotuje amatorsko. Na co dzień pracuje w firmie doradztwa finansowego, a w weekendy jest selekcjonerką w klubie. Nie czuje się zbyt pewnie w przyrządzaniu sosów. Twierdzi, że najlepiej radzi sobie przygotowując dania główne. Lubi rywalizować. Jest pewna siebie, dokładna i skrupulatna. Czasem bywa wybuchowa. Nie lubi fałszywych ludzi. Zgłosiła się do programu, ponieważ chciałaby zmienić swoje życie.

Celina Statkiewicz, 27 lat – Malbork

Z wykształcenia prawniczka, a z zamiłowania kucharka. Kocha gotować dla swojej 5-letniej córeczki. Preferuje kuchnie tajską, włoską, chińską oraz polską. Jest opanowana, obowiązkowa, i potrafi rozwiązywać konflikty. Zawsze mówi to co myśli. Nie lubi nachalności i chamstwa. Pływanie i bieganie są dla niej najlepszym sposobem na walkę ze stresem. Jej największym problemem podczas gotowania jest… bałagan.

Katarzyna Domańska, 20 lat – Katowice

Na co dzień pracuje w sklepie odzieżowym, ale gotowanie jest jej największą pasją. Ukończyła kurs kulinarny w akademii Kurta Schellera. Uwielbia włoską kuchnię. Jest niezwykle opanowana i pracowita. Nie lubi ludzi leniwych i dwulicowych. Wierzy, że dzięki udziałowi w programie będzie miała szansę związać swoje życie zawodowe z branżą gastronomiczną. Jej marzeniem jest praca z szefem Wojciechem Modestem Amaro.

Klaudia Chamarczuk, 23 lata – Złotów

Prowadzi rodzinną restaurację, w której gotuje. Gotowania uczyła się od babci. Typ buntowniczki. Ma silną osobowość. Jest bardzo pracowita i zaradna. Nie lubi kłamstwa i obgadywania. Najważniejszą osobą w jej życiu jest 4,5-letni synek, którego wychowuje sama.

Marta Czernicka, 24 lata – Warszawa

Studiuje stosowane nauki społeczne na Uniwersytecie Warszawskim, ale z zawodu jest kucharzem i cukiernikiem. W kuchni lubi eksperymentować z nietypowymi produktami. Brała udział w wielu kursach kulinarnych w Europie. Sprawia wrażenie osoby, która lubi rządzić. Czasem bywa agresywna i zawsze broni swojego zdania. Nie lubi mitomanów i nie toleruje ludzkiej głupoty oraz kłamstwa. Poza gotowaniem interesuje się wspinaczką górską i jaskiniową.

Sandra Rutkowska, 22 lata – Świętochłowice

Prawdziwa „dziołcha” ze Śląska. Doświadczenie w gotowaniu zdobywała podczas prac sezonowych w barze na Mazurach. Pracuje dorywczo i uczy się wieczorowo. Prywatnie wielka fanka Realu Madryt i Cristiano Ronaldo, za którego – jak sama mówi – oddałaby życie. Bywa bardzo porywcza i wybuchowa. Nie należy do osób cierpliwych. Jest bardzo honorowa. Nie lubi, gdy ktoś na nią krzyczy. W przeszłości trenowała MMA i piłkę nożną.

Drużyna niebieska:

Daniel Hucik, 25 lat – Gdańsk

Miłość do gotowania zaszczepiła w nim mama, od której już od najmłodszych lat uczył się sztuki kulinarnej. Uwielbia kuchnię staropolską. Wielki fan Janis Joplin. Interesuje się także kolejnictwem oraz tarotem. Stres działa na niego mobilizująco. Ma świetne podejście do dzieci. Nie lubi rutyny oraz ludzi, którzy się wywyższają. Jak sam twierdzi, w pracy w kuchni jest powolny.

Justin Kirschner, 18 lat – Poznań

Najmłodszy uczestnik trzeciej edycji „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia”. Pracował m.in. jako pomoc kuchenna i kelner. Podczas gotowania przykłada ogromną wagę do detali. Za wszelką cenę stara się udowodnić pozostałym uczestnikom, że mimo młodego wieku jest dobrym kucharzem. Uważa się za osobę niezwykle pracowitą, empatyczną, zaradną i bardzo uczuciową. Gotowaniem interesuje się od kilku lat. Lubi tańczyć, śpiewać i trenować tajski boks. Nie lubi obgadywania.

Marcin Herman, 28 lat – Poznań

Z wykształcenia jest kucharzem. W gastronomii pracuje od 12 lat. Uwielbia kuchnie polską, azjatycką i włoską. Niezwykle opanowany, pracowity i pewny siebie. Mimo to potrafi przyjąć krytykę. Nie znosi dwulicowych ludzi. Jego idolami są m.in. szef Wojciech Modest Amaro oraz Gordon Ramsay. Od lat uprawia kulturystykę. Kocha tatuaże i jest wielkim fanem piłki nożnej. Najważniejszą osobą w jego życiu jest żona, którą kocha ponad wszystko.

Roland Knittel, 22 lata – Opole

Gotuje od 13. roku życia. Wszystko dzięki mamie, która z zawodu jest kucharką. Marzy o tym, aby pracować w restauracji we Francji, Włoszech lub w Hiszpanii. Uważa się za osobę spokojną, ale bywa porywczy. W programie niejednokrotnie pokazał, że łatwo można wyprowadzić go z równowagi. Nie radzi sobie ze stresem, ale jest zaradny. Kiedy nie gotuje, rysuje komiksy. Kuchnia śródziemnomorska jest jego ulubioną.

Dominik Gralewicz, 19 lat – Ustka

Pracując w kuchni czuje się jak ryba w wodzie. Pomaga też swojemu ojcu rybakowi podczas połowów. Uwielbia dania kuchni polskiej i azjatyckiej. Były pracownik restauracji, której właścicielką jest finalistka drugiej edycji „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia” Paulina Kantak. Lubi rywalizację i jest pracowity. Nie akceptuje osób, które czują się lepsze od innych i okazują to na każdym kroku. Udział w programie był jego marzeniem.

Sebastian Miechowicz, 21 lat – Witkowo

Z wykształcenia technik żywienia, ale dotychczas nie miał okazji pracować w prawdziwej kuchni. Uważa, że jego mocnymi stronami w sztuce kulinarnej są wyczucie smaku i umiejętność dobierania składników. Nie lubi osób nadgorliwych i natarczywych. Wierzy, że dzięki programowi uda mu się wyrwać z małej miejscowości i zrobić kulinarną karierę. Otwarcie mówi, że wygra trzecią edycję „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia”.

Sebastian „Szromu” Schrom, 29 lat – Oświęcim

W gastronomii pracuje od ośmiu lat, a od sześciu jest szefem kuchni. Z wykształcenia jest technikiem żywienia i gospodarstwa domowego. Autor bloga kulinarnego i zwycięzca ogólnopolskiego konkursu „Smak Pstrąga 2012” w Pieninach. Najlepiej czuje się w daniach kuchni polskiej, węgierskiej i rosyjskiej. Nie toleruje braku kultury, ignorancji i spóźniania się. Jest opanowany i lubi pracować w ciszy. Najstarszy uczestnik trzeciej edycji „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia”.


Dodaj komentarz

Najczęściej czytane dziś

Zobacz również

Może Cię zainteresować

×