Bracia Collins zainwestowali majątek w nową restaurację. Pomagał im sam Mateusz Gessler. Byliśmy tam z kamerą
Grzegorz Collins i Rafał Collins pochodzą z Legnicy, ale na co dzień mieszkają w Londynie, gdzie dokonują fantazyjnych przeróbek najbardziej luksusowych aut świata. W internecie zyskali ogromną popularność. Dorobili się rzeczy fanów w serwisach społecznościowych. Wielu widzów tylko dla nich włączało Amerykę Express, w której dali poznać się jako błyskotliwi, bezkonfliktowi i bardzo charyzmatyczni uczestnicy.
29.06.2020 | aktual.: 29.06.2020 22:43
Dla braci Collins branża motoryzacyjna to za mało. Mężczyźni postanowili zainwestować w biznes kulinarny. Otworzyli restaurację Fuego (z hiszp. "ogień"), która ma szansę stać się nowym pożądanym miejscem na mapie Warszawy. Sekretem ich sukcesu jest wiedza i doświadczenie, które zdobyli od najlepszych.
Bracia Collins o restauracji Fuego
Nasza reporterka pojawiła się na otwarciu restauracji braci Collins. Rafał i Grzegorz zdradzili nam, że w rozkręceniu biznesu pomógł im sam Mateusz Gessler, który w Warszawie z powodzeniem prowadzi kilka świetnie prosperujących restauracji, takich jak słynną Ćmę w Hali Koszyki czy Warszawę Wschodnią – obie działające całą dobę.
Bracia Collins stawiają przede wszystkim na jakość. W menu Fuego znajdziemy burgery ze świeżym stekiem, dania prosto z grilla, czy pyszne desery. Klientom serwują świeże potrawy, przygotowane z wysokiej jakości składników. Wszystko w trosce o gości.
Ile pieniędzy bracia musieli zainwestować w swój nowy biznes?
Wybierzecie się do restauracji Fuego?